We zijn Down Under!!!!
G'day mates,
Na een paar warme dagen in Kuala Lumpur, waar we in korte tijd veel interessante dingen hebben gezien, zijn we naar Manila gevlogen. We werden daar heel warm ontvangen door Bart, Daphnae enhaar ouders, Dennis en Babe. We hebben ruim een week veel met elkaar opgetrokken en kennis gemaakt met het leven in Manila en omgeving. De dag van de bruiloft was erg gezellig. Daphnae heeft een grote familie die van heinde en verre kwam en de trouwdag tot een gedenkwaardige dag voor ons maakten. De kleding, die speciaal voor ons gemaakt was, paste perfect en stond erg leuk.
Daarna hebben we ons vizier gericht op Australië. Maandag 27 juni kwamen we aanin Sydney. We hadden een weekje gepland om de stad te leren kennen. Wat opviel waren de vele Aziatische gezichten. We hebben hier dan ook weinig echte Australiërs ontmoet. Van de vele bezienswaardigheden hebben we er enkele gezien. Onze aandacht ging daarbij uit naar musea en wildernis worlden aquarium om zo eenbeeld te krijgenvan de geschiedenis, de bevolking en de bijzondere natuur van dit werelddeel.
Het serieuze werk begon in Coffs Harbour. Daar hebben we de auto, een Nissan Patrol (wauuuw!!!) opgehaald en een caravan (een ruime Jayco Sterling met veel extra's; ook wauuuw!!!!!) gekocht.Onze contactpersoon bij de garage heeft ons door de (ook hier ingewikkelde) ambtelijke molen geloodsd. We hebben gebruik gemaakt van zijn aanbod om alles op zijn adres te zetten. Nu wonen we dus in Woolgoolga, een prachtige plaats aan de Pacific. Afgelopen week hebben we daar in een cabin op de camping gebivakeerd. Dinsdag de 12e kunnen we de caravan ophalen. We gaan hem een weekje uitproberen op dezelfde camping. Gerrit heeft afgelopen zaterdag een jongensdroom in vervulling laten gaan: een 4x4 tocht in ruig, bergachtig terrein. De Patrol is gelijk jaren ouder geworden; een flink modderbad (het duurde twee uur voor Gerrit er weer uitgetrokken kon worden) en dicht struikgewas hebbenhun sporen achtergelaten. Het linksrijden gaat ons steeds beter af; we geven geen richting meer aan met de ruitenwissers en ook de rotondes nemen we zonder anderen in gevaar te brengen. Na bovengenoemde week op de camping zijn we van plan verder naar het warmere noorden (Cairns)te trekken (hier is het winter; overdag zon en 's nachts nog ijzig koud).
Hartelijk groet,
Gerrit en Bernadette.
Waauw wat een geweldig verhaal om metjullie mee te reizen de komende maanden.
Pas goed op elkaar en geniet volop!!!!
Ria
Reuze leuk om jullie belevenissen te volgen. Er is bij jullie natuurlijk al heel veel gebeurd de afgelopen weken. Nu zal het zeker ietsjes rustiger gaan worden way down there. Gerrit niet te baldadig worden met zijn nieuwe speeltje. Veel plezier, bye for now!
Fijn om weer wat van jullie te horen/te zien. En nattuurlijk nog gefeliciteerd met de trouwerij. Wat we echter misten is een foto van het bruidspaar, of komt dat nog.
Enjoy !
Wat een spannende tocht heb je gemaakt Gerrit, ik wou dat ik erbij was geweest.
Goede reis en ik wens jullie nog heel veel avonturen toe.
Wat een avontuur!!!!!!!!!!!!!!!
Geweldig.
Zonde van zo'n mooie nieuwe schone auto!!!!!!!!!!
Volgende keer gaan we mee.
Nou, het Down Underfeest kan beginnen, nee, is al begonnen. Gerrit, je lijkt wel een klein mannetje naast die imposante Nissan Patrol.
We wensen jullie heel veel plezier en uiteraard veel mooie avonturen in dat prachtige land. Wij kijken weer geboeid mee dankzij jullie mooie foto's en leuke verslagen.
Hartelijke groeten,
De Anijsbrinkies